maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kenttäkurssi

Viimeisin kurssi oli sitten pe-la, joka oli kenttäkurssi. Sain mennä senkin Aladinilla.
Perjantaina tehtiin tosi nopea verkka kentällä, jolloin Aladin oli kiva.
Alotettiin pellolla verkkaesteillä, jotka oli okseritukki ja iso tukki. Aladin hyppäsi verkkahypyt tosi kivasti. Sitten tulimme taloestettä pari kertaa. Aladin ei epäröinyt yhtään ja tuli kivat hypyt.
Lopuksi tulimme laavuestettä 2 krt. Aladin tuli tällekkin tosi hyvin. Sitten teimme osina meidän kenttäkisojen maastoradan. Ekana tultiin 1-6 esteet eli pikkutukki, talo, tukkikasa, rengaseste, laavu ja iso tukki. Aladin tuli jokaiselle tosi kivasti ja laukka pyöri hyvin esteiden välissä. Lopuksi tulimme loppuosan radasta eli 6-9 esteet jotka olivat iso tukki, tukkikasa, talo ja okseritukki. Näilläkin Aladin oli tosi mukavan tuntuinen ja laukka oli kivan energistä. Aladin oli tosi kiva.


Lauantaina teimme sitten maasto-osuuden kenttäkisoista, sillä sunnuntaille oli luvattu huonoa säätä. Otimme pitkän verkan ennen maastareita kentällä. Aladin oli taas mukavan tuntuinen ja verkkahypyt olivat kivoja. Pellolla otimme muutamat verkkahypyt, pikkutukille okseritukille, talolle ja laavulle. Hypyistä tuli kivoja ja Aladinin laukka oli taas hyvän menevää. Verkan jälkeen teimme sitten radan. Olin toisena lähdössä, joten ei tarvinnut paljoa odotella. Rata meni todella hyvin! Aladin oli koko ajan avuilla ja hypyt olivat hyviä. Puhdas rata tuli meille. Kävelimme ratojen jälkeen pitkän maastolenkin pitkin ohjin. Aladin oli super!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti