perjantai 1. heinäkuuta 2016

Estekurssi

Mulla oli sitten heti perään estekurssi, joka kesti ke-to. Sain mennä Aladinilla, koska se on mun valkkaponi.
Keskiviikko:
Alotettiin tunti pysähdyksillä. Aladin rentoutui tosi kivasti ja kuunteli pidätteitä. Tämän jälkeen toiselle pitkälle sivulle siirtymisiä ravin ja käynnin välillä ja toisella pitkällä sivulla menimme puomeja käynnissä kevyessä istunnassa, lopulta niitäkin ravissa. Aladin oli kivan reipas ja kuuntelevainen. Sitten aloimme nostamaan laukkaa molemmille pitkille sivuille ja piti olla kevyessä istunnassa. Aladin reipastui entistä enemmän, joka oli hyvä juttu, sillä laukka pyöri tosi kivasti. Toiseen suuntaan sama tehtävä, mutta piti lyhentää laukkaa ja olla lähempänä satulaa. Aladin toimi tosi kivasti ja lyhensi laukkaa hyvin. Sitten otettiin verkkahyppyjä ympyrällä olevalle ristikolle. Aladin hyppäsi todella isoja hyppyjä pari kertaa, mutta muuten meni hyvin. Sitten tulimme innareille josta jatkoimme ympyrälle, jonka ristikko oli nostettu pystyksi. Tultiin tätä n. 2krt ja jokainen hyppy meni tosi kivasti.
Lopuksi siirryimme meidän viimeiseen tehtäväämme, joka oli pieni suuntaavaihtava sarja. Eka este oli ristikko ja toinen oli pysty. Esteille tultiin sisään ravissa. Aladin hyppäsi tosi hyvin joka kerta ja vikalla kerralla nostettiin estettä 70cm! Aladin oli super kiva taas kerran.

Torstai:
Alotettiin tunti tulemalla kevyessä istunnassa puomeja ja toisella pitkällä sivulla siirtymisiä. Aladin kuunteli taas tosi kivasti. Sitten nostimme molemmille pitkille sivuille laukkaa. Aladin oli aluksi pohkeen takana, mutta alkoi vertymään hyvin. Toiseen suuntaan laukkasimme muutama kerrallaan kokouraa pitkin ja teimme parit spurtit toiselle pitkälle sivulle. Aladin toimi hyvin tässäkin tehtävässä. Sitten otimme verkkahyppyjä samalla tehtävällä kuin keskiviikkona. Eli tultiin pari kertaa ympyrällä ristikko. Aladin näytti taas hyppytaitojaan, eli hyvin meni. Sitten tulimme suuntaavaihtavalle sarjalle taas, jonka jälkeen ympyrällä pysty. Aladin tuli kivasti ravissa sisään ja hypyt olivat hyviä. Pystylle Aladin teki ihan kunnon oravaloikan XD. Lopuksi tulimme 16metrin linjaa. Aladin tuli kivasti sisään ja laukan tahti säilyi hyvin esteiden välissä. Lopuksi nostimme linjan toista estettä okseriksi, jonka takapuomi oli n. 70cm. Aladin oli tosi kiva!1 kommentti:

  1. Kivoja loikkia ponisi tekee, korjaa oma katseesi sekä myötää paremmin, että et jää jälkeen kädellä hypyissä.
    Katse on taas siellä maassa.=((

    VastaaPoista