maanantai 9. toukokuuta 2016

Rästeilyä taas vaihteeksi

Menin sunnuntaina 8.5 hetken mielijohteesta rästille 18.30-19.30 tunnille. Hypättiin ja sain valita Iken ja Hannan väliltä, valitsin Hannan, koska sitä halusin kokeilla esteillä, monet ovat kehuneet sitä.
Alotettiin tunti tulemalla toisella pitkällä sivulla puomeja käynnissä, kevyessä istunnassa, toiselle pitkälle sivulle kevyttä ravia. Hanna ravasi hyvin ja puomeilla onnistui hyvin. Sitten tulimme puomitkin ravissa pari kertaa. Sitten vaihdoimme suuntaa ja laukkasimme 2 ryhmässä ympäri kenttää esteistunnassa. Hanna oli tosi reipas kun pari kertaa näpäytti raipalla. Teimme myös parit spurtit kevyessä istunnassa, Hanna laukkasi kivasti eteenpäin. Sitten tulimme pari kertaa verkkahyppynä ristikkoa toisella pitkällä sivulla, jonka jälkeen piti siirtyä käyntiin mahdollisimman nopeasti. Hanna hyppäsi kivasti ja jarrutkin löytyi hyvin. Sitten jatkoimme tehtävää niin että tulimme suuntaavaihtavan ristikon, jolla oli sienet. Nostettiin ne vielä pystyiksi tokalla kerralla. Hanna kielsi ekan kerran sienille, tokalla kerralla hyppäsi kivasti. Sitten siirryimme jumppasarjalle, ristikko, pysty ja lopulta okseri. Tulimme sisään ravissa ja okserille piti myödätä kunnolla. Hanna hyppäsi tosi kivasti ja pyöreästi, vähän jäi lopussa laiskaksi, mutta ei kauheasti haitannut. Hanna oli super kiva ja haluisin hypätä sillä enemmän.


4 kommenttia:

 1. Kivan näköistä hyppäämistä, joissain kuvissa myötäät hyvin.=)

  Kiinnitä edelleen omaan katseesi, pohkeiseesi sekä käsiisi huomiota. Niissä on vielä parannettavaa. Ensimmäisessä kuvassa kiinnitin myös huomiota noiden em. asioiden lisäksi, että ryhtisi on mennyt kasaan. Suorista selkäsi.

  Kiva nähdä sinut hyppäävän jollain muullakin. Odotan videoita. Mukavia hyppy hetkiä ja ei muuta kuin kisaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Mulla käynnissä yleensä ryhti on jossain muualla kuin siellä missä pitäisi, yritän korjata. Kiva kuulla että joku sentään odottaa nähdä ne videot. Kiitos, kisat tulossa kesällä ;)

   Poista
  2. Kenellä aiot kisata? Mitä kisaat ja missä?
   Videoita on aina mukava katsella ja samoin kuvia. Tekstiäkin on mukava lukea, jos se vaan on hyvin ja kuvailevasti kirjoitettu.
   Ryhtiä, pohkeita, katsetta ja käsiä tarkkaile ja korjaa, niin kyllä se siitä.

   Poista
  3. Meillä tulee kesällä kisaviikko Viikkiin, koulukurssi, estekurssi ja kenttäkurssi plus jokaiselle omat kisat. Meen varmaankin mun valkkaponeilla kurssit ja kisat, koulun menen Aidalla luultavammin ja esteet ja kentän Aladinilla. Ja kentällä tarkotetaa maastoesteitä jotka on yhellä pellolla viikissä. Kiitos kommentista :)

   Poista