sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kauden viimeinen

Kauden viimeinen oma tunti oli eilen. Saatiin itse valita ponit ja päätin valita Aladinin. Alotettiin tunti pysähdyksillä ja lopulta käynti-ravi siirtymisillä molempiin suuntiin. Aladin oli aika jäykkä, mutta siirtymiset meni hyvin. Sitten pelattiin sana-ravi-laukkaa. Eli ope sanoi jonkun kirjaimen ja meidän piti keksiä joku sillä kirjaimella alkava heppasana. Pääsin pari kertaa laukkaamaan ympäri maneesia. Tämän jälkeen annoimme ponien kävellä hetken, kun kannettiin este sisälle. Aloimme hyppäämään. Ennen estettä oli 2 kavalettia, joiden väliin taisi mahtua 2 laukka-askelta. Aladin hyppäsi kavaletit joka kerta tosi hassusti, mutta este meni aina hyvin. Korotimme joka kerta estettä ja vikalla kerralla este taisi olla n. 65-70. Ei ole ihan varma. Loppuravailtiin vielä pieni hetki ja sitten annettiin ponien kävellä pitkään.
Aladin oli super!


4 kommenttia:

 1. No jo oli taka-että etunojaa..
  Miksi noin pitkä raippa? Kuin metrin halko!
  Kiva hyppykuva ilman käsiä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä tavalla mukamas etunojaa? Ja Aladin on alkutunnista aina tosi tahmea, joten otan pitkän raipan mukaan. Kiitos :)

   Poista
  2. Etunoja,katso kuvat 4, 5 ja 6 niissä näkyy jopa ilmaa istuntasi ja sinun ponisi välillä, joten se siitä istunnasta. Vauhdikasta menoa silti.

   Poista
  3. ei sillä ole mitään väliä leikkitunnilla onko istunta täydellinen

   Poista