sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pitkästä aikaa kentällä!

Eilen (2.4) menin valkan taas Aladinilla. Alotettiin tunti itsenäisellä alkuverkalla molempiin suuntiin kevyessä ravissa. Aladin oli taas aika laiskahko, mutta alkoi pikkuhiljaa vertymään. Sitten aloitimme tulemaan toisella pitkällä sivulla olevia puomeja ja niiden välissä käyntiinsiirtyminen, lopuksi lisättiin pysähdys. Aladin ei malttanut kuunnella pidätteitä, mutta ihan hyvin meni lopuksi. Sitten nostimme laukkaa toisessa päädyssä ja laukattiin pieni pääty-ympyrä 3 kavaletin yli. Sitten lisättiin siihen mukaan linja pitkällä sivulla. Aladin meni aika kivasti.
Sitten tulimme pari kertaa suuntaavaihtavalla linjalla innareita. Aladin teki parit hassut tiet, mutta hyppäsi hyvin. Lopuksi teimme pienen radan, ensin laukkaympyrä 2 kavaletin yli, linja, suuntaavaihtavat innarit, ympyrä uudestaan ja lopuksi 1 kavaletti toisella pitkällä sivulla. Aladin hyppäsi tosi kivasti ja oli koko ajan kuulolla mun avuille. Vielä nostettiin jalustimet kaulalle ja tulimme pari kertaa 3 kavalettia jotka olivat jumppasarjaväleillä. Aladin hyppäsi kivasti, mutta itse taas vähän säädin jotain.
Aladin oli tosi kiva taas kerran.

Omalla tunnilla menin taas yllätys yllätys Ikellä. Meillä oli sijainen.
Aloitimme itsenäisellä alkuverkalla kevyessä ravissa, Ikke rentoutui heti muotoon ja oli mukavan reipas. Pikkuhiljaa lisäsimme laukkaa mukaan. Saimme päättää itse missä kohtaa laukkasi (ympyrät, suoralla uralla yms) Tein pelkästään ympyröillä koska Ikke on paljon kivempi silloin. Oikeaan suuntaan Ikke sääti aika paljon mutta vasemalle Ikke rentoutui tosi kivasti jopa laukassa! Sitten teimme vastalaukkoja. Ikke nosti hyvin myötälaukkaa, mutta vastalaukat olivat Ikelle suuri haaste. Saatiin pari kertaa onnistumaan. Teimme vielä vastalaukka harjoituksen, teimme laukassa täyskaarron ja laukkasimme vastalaukassa hetken. Ikke alkoi nostamaan päätä korkealle kun mun piti asettaa sitä ulospäin, joten tämä tehtävä ei ollut meidän juttu ollenkaan. Loppuraveissa Ikke rentoutui todella kivasti.2 kommenttia:

  1. Millä kameralla nää kuvat on otettu? Ihan loistava postaus!!:))

    http://poniarkea10.blogspot.fi

    VastaaPoista