tiistai 1. maaliskuuta 2016

Pikkuhiljaa alkaa sujua

Lauantaina menin valkan tuttuun tapaan Aidalla. Alotettiin tunti ihan perus pohkeenväistöillä lamppurivien alla, ja väistettiin uralle päin. Aida oli alusta asti hyvin reipas mutta kuunteli hyvin pidätteitä. Teimme pohkeenväistöjä molempiin suuntiin ja onnistui tosi hyvin.
Sitten siirryimme keskiympyrälle, jolla olimme koko lopputunnin. Siirryimme raviin ja aloimme työstämään poneja kevyessä ravissa. Teimme taas paljon askeleenmuutoksia. Aida oli aika hyvin kuulolla. Jatkoimme ympyrällä harjoitusravissa, asetimme poneja ja teimme paljon lyhennyksiä ja pidennyksiä.
Aida rentoutui tosi hyvin eteen alas.
Ihan loppuu laukattiin hetki molempiin suuntiin. Aida oli laukassa vähän etupainoinen, mutta muuten hyvin.
Aida oli tällä krt todella mukava ratsastaa.Omalla tunnilla sain jatkaa estekautta Aladinilla. Alotettiin tunti ihan vain pysähdyksillä, itse lisäsin pysähdyksien väliin temponlisäystä, jotta Aladin olisi kuulolla ja keskittyisi koko tunnin muhun.
Sitten siirryimme raviin ja teimme molempiin päätyihin pääty-ympyrät joilla oli 3 puomia jotka piti ylittää, ihan vain kevyessä ravissa. Aladin oli vähän laiska puomien päällä, mutta muuten kulki hyvin.
Sitten tulimme yksitellen verkkaestettä ympyrällä laukassa. Ja joka kierros, piti laskea ääneen 3 viimeistä laukka-askelta ennen estettä. Aladin kuunteli mun laskemisia ja hyppäsi välillä kauempaa jos aloitin liian aikasin laskemisen, joka oli aika hauskaa, kun se yritti korjata mun virheitä xd. Sitten tultiin pitkällä sivulla olevaa linjaa, taas piti laskea 3 askelta ennen estettä + piti laskea linjalla esteiden väliin tulleet laukka-askeleet ääneen. Aladin hyppäsi tosi kivasti ja ite sain laskettuu joka krt oikeen määrän askelia.
Teimme samanlaista linjaa toisella pitkällä sivulla, tällä krt toinen este olikin okseri.
Aladin hyppäsi tosi hyvin, eikä tainnut epäröidä yhtään ennen okseria. Loppuravailtiin itsenäisesti ja Aladin innostui ja meni aika kovaa, joten annoin sen vähän mennä, kun oli mennyt koko tunnin niin kivasti. Aladin oli taas kerran super mukava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti