tiistai 22. maaliskuuta 2016

Elämäni aakkoset

Päätin nyt tehdä tämän, kukaan ei siis ole mua haastanut, mutta halusin tehdä tänne blogiin jotain muutakin kuin ratsastuspostauksia. Eli aloitetaan.

Antti Tuisku
Tätä miestä olen fanittanut jo 2011 lähtien. Olen käynyt useilla keikoilla ja tulen käymään vielä tänäkin vuonna 2 keikalla ainakin. Tuiskun biisit ja niiden sanat ovat vedonneet muhun tosi hyvin ja siitä on tullut mulle yksi tärkeimpiä artisteja ikinä.


Bloggaus
Bloggaamisen olen aloittanut oisko 2012 tai 2013 kun Jessica teki mulle blogin. Tätä on ollut kiva tehdä, vaikka välillä tuntuu ettei kukaan lue näitä mun postauksia. Koko ajan on ollut intoa postata uutta ja vieläkin sitä intoa löytyy, vaikkakin koulu alkaa tulla päälle.

Cheek
Cheekkiä olen alkanut kuunnella kun sain kuulla sokka irti biisin. Siitä lähtien olen fanittanut Cheekkiä. Olen Cheekin keikoilla ollut vain 2krt mutta se ei ole ollut haittaamassa fanitusta. Olen kyllä tähänkin mieheen ihan in love.


Daimsuklaa
En keksinyt tähän kohtaan mitään muuta, mutta onneksi tykkään daimsuklaasta erittäin paljon xd.

Eetu
Kukapa olisi arvannut, että ponista jota olen pelännyt siitä lähtien kun aloitin ratsastuksen, veisi sydämmeni täysin. Eetusta on tullut tässä vähän yli vuoden aikana mulle tosi rakas ja sen kanssa on hauska säätää kaikkea ja se on vaan niin sympaattinen vanha pappa.


Fazerin sininen
Iida ehdotti tätä F:än kohdalle ja mitähän sitä kieltämään, tää on hyvää suklaata. Oon aika ahne kun on kyse tästä suklaasta ihan vaa by the way ;)

Greyn anatomia
Tätä sarjaa oon seurannut jo muutamia vuosia ja tällä hetkellä yks lemppari sarjoista mitä telkkarista tulee.

Hevoset
No yllätys yllätys, täähän on niin selkeetä että hevoset on se juttu. Tähän ei tarvitse enempää kommentoida.Iida
Tää tyyppi on yks mun tärkeimpii kavereita tallilta. Iidal on aina ne kaikista parhaimmat (ja paskimmat xd) jutut. Iidan tapa naurattaa Tuunii, Iidan selitykset ku se ei jaksa nousta sängyst ja myöhästyy koulust ja sen upeat poseeraukset kuvissa. Iidasta on tullu mulle tosi tärkee tosi lyhyes ajas ja oon tyytyväinen et oon saanu tutustuu niinki ihanaan ihmiseen kun Iida.
Ja joo anteeks aliina et näyt täs kuvas mut ei ollu oikee muutakaa iidasta ja musta.


Jäätelö
Tää on yks asia mihin mulla menee vrm puolet rahoista aina kesällä xd. Mitäs tähän muuta sanois ku sen et jäätelö on hyvää.

Kirsikka
Kirsikka oli mun vanha hoitoponi Eriksnäsin ajoilta, kerkesin hoitaa tota ponia n. puoli toista vuotta kunnes se lähti eläkkeelle Bellan kanssa lokakuussa 2012.
Kirsikka oli mulle tosi rakas ja se oli ensimmäinen jonka oon menettänyt mun elämässäni, joka tuntui kamalalta.


Lumikki
Tää poni autto mua selviämään Kirsikan lähdöstä, sillä aloitin hoitamaan Lumikkia jo vajaa kk Kirsun lähdön jälkeen. Lumikin kanssa on koettu niin paljon kaikenlaista ja toisinaan tekisi mieli heittää hanskat tiskiin eikä enää jaksaisi olla ton ponin kanssa, mutta olen ymmärtänyt että Lumikki yrittää parhaansa mukaan eikä se ymmärrä kaikkea. Lumikista on tullut mulle tässä vähän yli 3 vuoden jälkeen hyvin rakas.


Micke
Micke on meidän perheen lyhytkarvainen collie. Micke tuli meille 2008, täyttää tänä vuonna 8v. Micke on aika seurallinen ja siitä on ollut paljon iloa meidän perheessä. Micke on mulle rakas vaikka välillä onkin aika ärsyttävä. Ja kuten aina, rakkaalla lapsella on monta nimeä, jota en ala tässä luettelemaan, koska osa on meidän perheen inside juttuja xd.


Netflix
Tätä tuli kateltua paljon kun oli vaarin tabletti lainassa, mutta kyllä me jossais vaiheessa aijotaan hankkia oma netflix jotta saan katsottua kesken jääneet sarjat.

Onnellisuus
Olen aika onnellinen tähän hetkiseen elämääni, mistään en valita. Pyrin olemaan aina mahdollisimman iloinen ja aktiivinen, jotta pysyisin onnellisena elämässäni.

Ponit
Olen ikuisesti poniratsastaja. Ponit ovat niin hauskoja ja kun en ole mikään kauhean pitkä, voin aina mennä poneilla joka on tosi kiva.


Ratsastus
Tämä on harrastus joka on sysäyttänyt kaikki muut pois, ja nykyään ei edes kiinnostaisi aloittaa mitään toista harrastusta. Olen ratsastanut jo 7 ja puoli vuotta ja tässä pysyn niin pitkään kuin mahdollista.


Sunnuntai porukka
Kun aloitin sunnuntaina hoitamisen, se oli yksi parhaimpia päätöksiä, sillä sunnuntaisin on ihana porukka.
Meillä on aina hauskaa ja meil on hyvii juttui yhdessä. Ja Anni on mun lämmittäjä talvella. 💕 Sunnuntaisin on vaan niin hauskaa aina olla tallilla.


Tuuni
Tuuni kuuluu mun parhaimpiin kavereihin tallilla. Tuunin kanssa meillä ei oo koskaa tylsää, jos ei olla tallil katotaa vaa tvd tai syödää vitusti karkkii ja selitetää kaikkee randomii. Tuunin kaa on niin hauskaa aina, tuunin nauru on nii eeppinen ja aina ollaa ne 2 lyhintä porukassa. Tuuni on ainoo mun pitunen tallilla joka on kivaa kosk voi halaa sillee normisti, vaikka meijä halit on niin eeppisiä. Tuunista tuli mulle tosi rakas tosi lyhyessä ajassa. Tuunu oot rakas ❤


Uni
Uni oli mun ekoja lemppariponeja Karlvikissä/Eriksnäsissä. Unilla menin varmaan 100krt yhteensä (ei nyt ihan)
Unista tuli mulle tosi tärkee ja kisattiin Unin kanssa ainakin 4 estekisat. Kerran tuli ruusuke kotiin. Kun aloin kasvamaan ja kehittymään, en mennytkään Unilla enää niin paljoa enää. Viimeisin kerta oli varmaan kun menin joulukisat 2013 oiskohan? Olisi hauska mennä sillä vielä joku päivä ja testata osaisinko vieläkin mennä tollasella pienellä russtammalla.


Valokuvaus
Olen aina ollut kiinnostunut valokuvaamisesta, mutta sain ensimmäisen kamerani vasta 2014 jouluna, Canon EOS 1200D joka palvelee vieläkin, joskin uudella pitkällä putkella. Olen saanut todella kivoja kuvia mutta osa niistä on hävinnyt.


Ystävyys
Tätä olen yrittänyt varjella koko elämäni, mutta nyt vasta olen alkanut ymmärtää mitä ystävyys oikeasti merkitsee. Mulla on tällä hetkellä ihania ystäviä enkä halua luopua heistä ikinä. Meillä on maailman paras squad ja haluan että se pysyy ja pitkään.Zanna
Zanna oli mun entinen liikutusponi Rusutjärvellä. Zanna jouduttiin lopettamaan (en enää muista miksi). Zanna oli vanha tuntiponi jollain ratsastuskoululla, joka oli tullut eläkkeelle äitini ystävälle, sain sillä sitten välillä ratsastaa. Zanna oli todella kiltti hoitaessa, tosi utelias ja nuoli kättä. Zanna oli mukava ratsastaa, reipas ja mukavat askeleet. Zannalla en koskaan tehnyt mitään ihmeellistä, kun ei ollut kunnollista kenttää tai maneesia, joten menin yleensä maastoon. Zanna oli mulle tärkeä, joten sen poismeno suretti paljon. 


En ottanut kaikkia kirjaimia sillä niihin ei keksinyt mitään (esim. W, Ö, Å)
Tässä nyt oli tämmöinen postaus, mitäs tykkäsitte? Kirjoittakaa kommentteihin.

1 kommentti: