maanantai 16. marraskuuta 2015

14.11 Lauantain tunnit

Valkassa menimme koulua taas. Aluksi menimme pitkillä sivuilla pohkeenväistöjä. Aladin väisti ihan hyvin, mutta tunnetusti on aika vinkura. Sama toiseen suuntaan. Sitten mentiin taas keskiympyrällä askeleen muunnoksia ja laukkaa. Aladin oli taas aika kiva ratsastaa jos ei pohkeenväistöjä lasketa. Pisku sanoi, että hän haluaa vaihtaa mulle valkkaponia, mutta itse protestoin asiaa. Toivon syvästi, että saisin mennä Aladinilla, koska tykkään siitä niin paljon.






Menin taas rästille Anriellan tunnille ja pääsin menemään ekaa kertaa Ikellä.
Menimme keskiympyrällä ravia ja laukkaa samaan aikaan ja Ikke meni hyvin. Meillä oli toinenkin laukkatehtävä: kaikki kävelivät keskiympyrällä ja aina jonon eka laukkaa vikan perään. Ikke laukkasi todella hyvin. Sitten teimme loivalla kaariuralla pohkeenväistöjä. Ikke väisti hyvin molempiin suuntiin. Menimme vielä loppuraveja keskiympyrällä. Ikke oli aivan älyttömän kiva.







Omalla tunnilla menin pitkästä aikaa Spiritillä. Teimme samoja tehtäviä kuin tein Iken kanssa. Paitsi emme laukanneet samaan aikaan keskiympyrällä. Spirit oli ihan mukava, mutta pohkeenväistöissä painoi kädelle ja juoksi alta koko ajan.
Loppuraveissa meni nätisti muodossa. Oli ihan kiva, mutta kyllä Ikke voitti tällä kertaa ;)
Tältä tunnilta ei ole kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti