maanantai 25. huhtikuuta 2016

Missäs se katse luuraa?

Lauantaina 23.4 valkassa hypättiin kentällä. Alotettiin tunti pysähtymisillä, joissa Aladin kuunteli kivasti. Sitten siirryimme kevyeen raviin ja työstimme poneja ravissa itsenäisesti molempiin suuntiin. Aladin asettui kivasti vasemmassa kierroksessa, oikealle oli aika jäykkä. Sitten siirryttiin kaikki keskiympyrälle ja nostimme molempiin suuntiin laukkaa. Aladin laukkasi hyvin eteenpäin ja oli kuulolla koko ajan. Sitten tehtiin pari kertaa verkkajuttuja, tulimme 3 kavalettia ilman jalustimia ja sama tahti piti säilyä koko ajan. Aladin meni kivasti. Sitten hyppäsimme pari kertaa verkaksi myös ristikkoa toisella pitkällä sivulla. Sen jälkeen teimme pienen radan: tultiin vino linja pystylle, jatkettiin siitä kavaletit-okseri linjalle. Ekan kerran jälkeen lisäsimme suuntaavaihtavan pystyn ja vikalle kerralle vielä sen ristikon, joka nostettiin pystyksi. (Näkyy sitten videolla jos ette tajunneet selitystä) Aladin hyppäsi tosi kivasti ja pyöreästi koko ajan, eikä epäröinyt yhtään. Aladin oli tosi mukava taas kerran.



Missä toi katse :))






Omalla tunnilla sain jatkaa Aladinilla. Tehtiin aluksi pysähdyksiä uralla. Sitten teimme pohkeenväistöjä loivalla kaariuralla. Aladin väisti tosi kivasti vasemmalle, oikealle ei ottanut kunnolla takaosaa mukaan. Tämän jälkeen siirryttiin 2 pääty-ympyrälle työstämään poneja. Aladin toimi taas vasempaan paremmin kuin oikeaan kierrokseen. Siirryttiin raviin ja sama työstäminen jatkui ravissa molempiin suuntiin. Sitten nostimme laukkaa ympyrä kerrallaan, toinen ympyrä käveli, toiset laukkasivat samaan aikaan. Aladin laukkasi hyvin eteenpäin ja pysyi pohkeen edessä. Vasempaan kierrokseen taas vähän rentoutui laukassa. Sitten siirryimme harjoitusraviin ja teimme väistöä uran sisäpuolelta uralle. Lisättiin sitten laukannosto vikalta väistöaskeleelta. Aladin meinasi juosta alta, laukannostot onnistui kuitenkin ihan jees. Loppuravailtiin keskiympyrällä, itse olin jo niin väsynyt etten jaksanut kauheasti työstää Aladinia, mutta se hetkittäin rentoutui kyllä. Aladin oli ihan mukava, mutta olisi voinut mennä paljon paremminkin.










2 kommenttia:

 1. Osuva otsikon nimi! Missä se katseesi tosiaan oli? Ja entäs noi kädet? Korjaa niitä.
  Harjoitusta lisää sekä myötää paremmin esteellä.
  Kun korjaat katseen sekä käsiäsi, niin ehkä se kunnon myötäyskin esteillä tulee.=)
  Mukavia ratsastuksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla välillä vahingossa katse menee alas esteillä. Ja mä en myötää kavaleteilla, mutta isommilla esteillä oli tarkoitus myödätä tolla tunnilla. Mutta kiitos kommentista :)

   Poista