perjantai 21. joulukuuta 2018

Joulukuun humputtelut

JOULUKUU 2018
3.12 maanantaina kävelytin Kukkaa noin puoli tuntia maneesissa. Kukka on siis pitkällä sairaslomalla jalkavaivan takia, sitä saa kävelyttää maastakäsin aina noin puoli tuntia kerrallaan.
Iltapäivällä olin Eetun kanssa koulutunnilla jolla tehtiin ympyröitä, voltteja sekä avoja. Eetu oli kuulemma pätkittäin hyvännäköinen opettajan mielestä, mutta itsellä ei ollut yhtään sellaista fiilistä.
4.12 tiistaina olin opetusharjoituksessa Helmillä ja me hypättiin! Hempu oli ihan super hyvä, vaikka jälleen virtaa oli vaikka muille jakaa :) Lähdin 5.12 kotiin, joten en ollut koulussa enää sillä viikolla, enkä myöskään maanantaina 10.12. Tiistaina 11.12 olin jälleen estetunnilla Helmin kanssa.
Hempu oli jälleen tosi hyvä, vaikka hieman outo suusta. Iltapäivällä irtohypytettiin junnut 1v Hattrick ja 3v Taneli. 12.12 Keskiviikkona olin koulutunnilla Ruletilla, joka oli laukassa jälleen tosi kiva, mutta ravissa en vain osaa yhtään ratsastaa sitä. Torstaina 13.12 en ratsastanut ketään vaan kuvasin koko päivän näyttöjä maneesissa. Perjantaina 14.12 käytin Ruletin yksin maastossa. Rulla oli kiva ja annoin sen mennä laukassa niin kovaa kuin se tahtoi. Video on otettu estetunnilta 11.12.
Loput videot tuolta tunnilta sekä 4.12 estetunnilta näkee mun heppaig:ltä @teamhelenius.Maanantaina 17.11 pääsin erittäin pitkästä aikaa Terhin koulutunnille ja menin Helmillä.
Tunnilla tehtiin pohkeenväistöjä sekä keskilaukkaa. Hempu oli aika hyvä näin maanantaina, mutta itse taas sähläsin jotain siellä selässä eikä saatu niin hyviä keskilaukkoja kuin olisi voinut. Juoksutin iltapäivällä 4v Hugon maneesissa. Hugo oli hyvä! Tiistaina 18.12 oltiin aamulla Hemen kanssa jälleen hyppäämässä ja pitkästä aikaa Terhin silmän alla! Mentiin 5.radan osia aika pienillä korkeuksilla. Lopuksi tehtiin pieni rata: raviristikko, vesimatto, suunnanmuutos pysty, 21,5m linja jonka jälkeen vesimatto toisesta suunnasta. Hempu oli hyvä ja virtaa löytyi jälleen paljon!
Iltapäivällä pääsin hyppäämään yli vuoden jälkeen Ruletilla! Tunnilla tehtiin samaa linjaa kuin aamulla, samaa suunnanmuutos pystyä sekä 12m kaarevaa. Rulla oli hyvä, vaikka erittäin innoissaan, joten pidätteet ei aina mennyt läpi.. heh. Mentiin ihan kavalettikorkuisia esteitä, sillä Ruletilla ei ole paljoa estekokemusta plus tunnilla oli toinen tosi epävarma hevonen. Tämä olikin enimmäkseen vaihtelun virkistystä molemmille hevosille :)

Kuva otettu 20.12, Helmi♥

Keskiviikkona 19.12 ratsastin aamulla itsenäisesti erittäin pitkästä aikaa Diivalla! Diiva oli ihan kiva, jos ei kuumumista lasketa. Itse en vain osaa yhtään ratsastaa sitä. Iltapäivällä oltiin Helmin kanssa koulutunnilla jossa tehtiin ympyröillä vasta-asetusta, vastalaukkoja, parit keskiravit lävistäjillä sekä avoja käynnissä, ravissa ja laukassa. Hempu oli ihan super hyvä! Ravissa oli tosi hyvä ja tasainen,
laukassa saatiin hyvää pätkää ympyröillä mutta avot laukassa oli hieman hankalia, kun en välillä saanut sisäpohjetta läpi, joten avoista tuli vain säälittäviä yrityksiä :D Kuvat ottanut Sanna Rönkkö.


Vastalaukkaa ympyrällä


Ehdoton lempparikuva koko tunnilta!Ihana tuo jalustin.. lähtee aina tuollee keskiraveissa


Ai että kerrankin selkä suorassa!!
Torstaina otettiin tosi rennosti viimeset treenit ennen lomaa. Mentiin Helmin kanssa ilman satulaa kentällä. Otin vaan askellajit läpi ja parit vaihdot. Hempu oli tosi hyvä, vaikka olikin paljon virtaa.
Ratsastuksen jälkeen otettiin muutamia poseerauskuvia ulkona ja ai että tuli hienoja kuvia!
Kuvat ottanut Assi OllikainenKuvassa minun edessä Henna & Pressa, Jessica & Veikko ja meidän takana Sanna & Manu

Kuvat ottanut: Minttu Mehtonen


 
 
 
 
 
Yksi lempparikuvista!


Lisää lempparikuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti