maanantai 16. marraskuuta 2015

24.10 Valkka ja tunti + rästi

Aloimme mennä valkassa koulua. Ekana menimme toisella pitkällä sivulla askeleen lyhennystä ja toisella sivulla askeleen pidennystä. Sitten olimme kauan keskiympyrällä ilman jalustimia, jossa laukattiin ja tehtiin taas askeleen muunnoksia. Samat tehtiin toiseen suuntaan. Aladin oli tosi mukava ja rento.







Sitten menin Anriellan tunnille eli 14-15 joka on omaa tuntia ennen. Menin Allulla. Olimme todella paljon ympyröillä ja työstimme ravia ja laukkaa. Allu oli todella laiska aluksi pohkeelle, mutta muutamasta raipannäpäytyksestä se liikkui ihan hyvin. Laukattiin aika paljon. Allu oli ihan jees mutta ei kuulu lempiponeihin.




Omalla tunnilla menin Aladinilla ja meillä oli koulutunti ilman satulaa. Olimme aluksi taas paljon ympyrillä joilla työstettiin kaikki askellajit läpi. Nostettiin laukkoja tötsän kohdalta molempiin suuntiin. Sitten laukattiin aina pitkät sivut, lyhyet sivut käveltiin. Aladin nosti laukat tosi hyvin ja oli kuulolla alaspäin siirtymisissä. Sitten päätin olla lentäjän poika ja humpsahdin laukassa alas. Lopuksi menimme vielä ympyräkahdeksikkoa ravissa. Aladin oli kiva.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti